Avoimet työpaikat

Enerva - käyttöinsinöörin rekrytointi

Enerva tarjoaa tehokasta infraverkkojen valvontaa ja kunnossapitoa. Uudenlainen palveluratkaisumme turvaa verkkojen toimintaa ja häiriötöntä energianjakelua asiakkaillemme. Enerva on maakunnallinen yhtiö, jonka omistavat infrapalveluita tuottava Elvera Oy sekä sähköverkkoyhtiöt Järvi-Suomen Energia Oy, Kymenlaakson Sähköverkko Oy ja Lappeenrannan Energiaverkot Oy.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme tulevaisuuden palveluyritystä!

Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti osaajia

KÄYTÖNSUUNNITTELIJAN / KÄYTTÖINSINÖÖRIN

tehtäviin verkoston käyttö- ja rakennuttamistoimintaan.

Toimenkuvaasi kuuluu sähköverkon ohjaaminen ja valvonta, käytönsuunnittelu ja toteutus sekä häiriönselvitykset. Lisäksi työtehtäviä löytyy sähköverkon kunnossapidon- ja pientöiden rakennuttamisen sekä kunnossapidon suunnittelun tehtävistä. Osallistut myös keskeytymättömään vuorotyöhön. 

Roolisi ja lopullinen työnkuvasi muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Jos olet urasi alussa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden perehtyä ja kasvaa tehtävään vaiheittain. 

Sinua odottavat mielenkiintoiset tehtävät modernissa ja konseptiltaan uudenlaisessa yrityksessämme. Käyttötiimissämme työskentelee yhteensä kymmenkunta käytön, kunnossapidon ja verkonrakennuttamisen ammattilaista. Saat hoitaaksesi monipuolisen tehtävän viihtyisässä työympäristössä, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi kasvavassa yrityksessämme. Toimipaikkasi sijaitsee Mikkelin käyttökeskuksessa, jossa toiminta pyörii 24/7. 

Tätä me odotamme

Työ edellyttää rauhallista ja varmaa työskentelyotetta, maltillista ja systemaattista toimintaa sekä kykyä vuorotyöhön. Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa, ja erityisesti arvostamme aiempaa työkokemusta sähkön- tai energianjakelutehtävistä.

Annamme mielellämme lisätietoja

Enervan toimitusjohtaja Harri Nummenpään vastaa kysymyksiisi sähköpostitse (harri.nummenpaa @ enerva.fi) tai puhelimitse,  p. 0400 920 397. Hakemuksen tehtävään voit jättää osoitteessa www.psycon.com/jobs.